جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
آیا تزریق چربی باعث ایجاد جوش می‌شود؟

آیا تزریق چربی باعث ایجاد جوش می‌شود؟

فهرست محتوا

تزریق چربی در کنار مزایای زیادی که دارد، همچون هر عمل زیبایی دیگر با عوارض و معایبی همراه است. یکی از نگرانی‌هایی که برخی از بیماران در مورد عوارض تزریق چربی دارند، جوش زدن بعد از تزریق است. جوش زدن بعد از تزریق چربی از جمله عوارض نادر این عمل زیبایی بوده و به ندرت اتفاق می‌افتاد. با این حال احتمال دارد افرادی با این عارضه مواجه شوند که معمولا زودگذر و موقت است. در ادامه مطلب در این خصوص بیشتر صحبت کرده و به دلایل ایجاد جوش بعد از تزریق چربی پی خواهیم برد.

 

تزریق چربی چیست؟

پیش از هر چیز بهتر است با فرآیند تزریق چربی کمی آشنا شویم. تزریق چربی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین عمل‌های زیبایی است که به منظور جبران کاهش حجم چربی در بخش‌های مختلفی از بدن همچون دست و صورت انجام می‌شود. در این روش پزشک مقداری چربی از شکم، باسن و یا پهلوی بیمار خارج کرده و پس از پالایش آن را به محل مورد نظر تزریق می‌کند. البته تزریق چربی تنها جنبه زیبایی و جوانسازی نداشته و امروزه برای بهبود جای زخم، اسکار و حتی ترمیم بافت سینه پس از پرتودرمانی از آن استفاده می‌شود.

 

عوارض تزریق چربی

تزریق چربی به صورت یا دست با مزایای زیادی همراه است. مهمترین مزیت این عمل زیبایی این است که در آن از چربی‌های بدن خود فرد استفاده می‌شود. برای همین بدن واکنش بدی به مواد تزریقی نشان نداده و دچار آلرژی و حساسیت نمی‌شود. با این وجود عمل تزریق چربی همچون هر عمل زیبایی دیگری با عوارض و معایبی همراه است. از جمله عوارض تزریق چربی باید به کبودی، التهاب و ورم در محل استخراج چربی و محل تزریق اشاره کرد.

شاید برات جالب باشه :  بعد از عمل بلفاروپلاستی چه باید کرد؟

 

عوارض تزریق چربی

 

در صورتی هم که پزشک تخصص کافی در این زمینه نداشته باشد و یا بیمار به نکات مراقبتی بعد از تزریق چربی توجهی نکند، عوارض دیگری نظیر هماتوم، نکروز چربی، انسداد رنگ‌های خونی، لخته شدن خون و عفونت رخ می‌دهد. برای همین اگر به فکر تزریق چربی به صورت، دست و یا سایر نقاط بدن خود هستید، حتما به یک پزشک متخصص و کاربلد در این زمینه مراجعه کنید.

 

تزریق چربی و امکان جوش زدن بعد از آن

در کنار عوارض اشاره شده در بخش قبلی، تزریق چربی ممکن است با عارضه دیگری هم همراه باشد که آن ایجاد جوش در محل تزریق است. البته این عارضه جزو عوارض نادر و کم خطر است و تنها برخی از بیماران با آن مواجه می‌شوند. از سوی دیگر تاکنون هیچ دلیل علمی برای این موضوع اثبات نشده است. بروز جوش بعد از تزریق چربی به واکنش بدن بستگی دارد و برخی از بیماران ممکن است آن را تجربه نمایند.

 

علت جوش زدن بعد از تزریق چربی

یکی از مهمترین دلایل بروز جوش بعد از تزریق چربی، عفونت در محل تزریق است. در صورتی که پزشک از لوازم جراحی غیر استریل استفاده کرده و یا محیط عمل تمیز نباشد، میکروب و باکتری به داخل بافت بدن نفوذ پیدا کرده و این امر احتمال بروز جوش را افزایش می‌دهد.

 

علت جوش زدن بعد از تزریق چربی

 

در صورتی هم که پزشک تزریق چربی را با دقت انجام ندهد و چربی به شکل ناهمگن و یا در مقدار زیادی تزریق شود، بافت‌های اطراف تحت فشار قرار می‌گیرند و سبب آسیب و التهاب می‌شوند. این موضوع هم میتواند سبب ایجاد جوش در آن نقاط شود. افرادی هم که مستعد جوش هستند، ممکن است پس از تزریق چربی با این مشکل مواجه شوند. دلیل دیگر جوش زدن بعد از تزریق چربی، تغییر هورمون‌ها است.

شاید برات جالب باشه :  مزونیدلینگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟

 

آیا احتمال بروز توده و برجستگی بعد از تزریق چربی وجود دارد؟

در صورتی که تزریق چربی به شکل صحیح و اصولی انجام شود، احتمال بروز توده و برجستگی بسیار کم است. البته گاهی اوقات با وجود رعایت اصول بهداشتی از سوی پزشک، پوست آسیب می‌بیند. توده‌ها و برجستگی‌ها میتوانند در اثر عوامل متعددی همچون توزیع ناهموار چربی یا تشکیل بافت اسکار ایجاد شوند. این مسائل بسیار نادر هستند و جای نگرانی ندارند. با این حال پیش از انجام عمل میتوانید در خصوص نگرانی‌های خود با پزشک صحبت کنید و با رعایت توصیه‌های پزشک و نکات مراقبتی احتمال بروز این عوارض را کاهش دهید.

 

آیا احتمال بروز توده و برجستگی بعد از تزریق چربی وجود دارد؟

 

تزریق چربی برای جای جوش و آکنه

یکی از کاربردهای تزریق چربی، از بین بردن جای جوش و اسکار در پوست است. افرادی زیادی هستند که جای جوش و آبله مرغان بر روی پوست صورت یا بدنشان باقی مانده است و به دنبال روش‌های موثر و سریع برای برطرف کردن آن هستند. خوشبختانه با تکنیک تزریق چربی میتوان این موارد را برطرف کرده و پوستی شفاف و یکدست به دست آورد. با تزریق چربی میزان کلاژن‌سازی پوست افزایش پیدا می‌کند و اسکارهای آکنه و اسکارهایی که در اثر جراحت به وجود آمده‌اند، کاهش پیدا کرده و از بین می‌روند. برای همین اگر به دنبال یک روش موثر برای جوانسازی پوست و حجیم کردن صورت خود هستید و در عین حال قصد دارید جای جوش و آکنه‌های باقی مانده را از بین ببرید، میتوانید از این تکنیک استفاده نمایید.

 

جمع بندی

همانطور که متوجه شدیم تزریق چربی میتواند منجر به بروز جوش در محل تزریق شود. در صورتی که محل تزریق عفونی و یا ملتهب شود، احتمال بروز جوش بعد از تزریق چربی افزایش پیدا می‌کند. تزریق ناهمگن و زیاد و تغییرات هورمونی هم میتواند سبب بروز جوش شود. برای جلوگیری از این موضوع و کاهش عوارض تزریق چربی حتما یک پزشک متخصص را در نظر بگیرید و به رضایت بیماران قبلی توجه نمایید. جهت مشاوره بیشتر در این زمینه میتوانید با کلینیک دکتر محمد اسماعیلی تماس حاصل فرمایید.

شاید برات جالب باشه :  برای کاهش ورم بلفاروپلاستی چه باید کرد؟
مشاوره رایگان

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *